• Neem telefonisch contact op! 030 410 0108

Rauwenhofflaan 8 Utrecht

Verkocht

Rauwenhofflaan 8
3571 HG, Utrecht

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 48 m2
  • Inhoud: 155 m3
  • Bouwjaar: 1960

Omschrijving

De ultieme starterswoning in het super centrale en populaire Tuindorp

Op slechts 10 minuten fietsen van het centrum ligt dit heerlijke lichte 2-kamer appartement. Ben je op zoek naar woning die werkelijk alle voorzieningen in de buurt heeft en waar je zo kan intrekken? Dan zou dit wel eens dé match kunnen zijn. Deze woning heeft het!

V Goed onderhouden en netjes afgewerkt: instapklaar!
V O.a. keuken en badkamer zijn in 2019 geheel vernieuwd
V Lekker licht appartement met zonnig balkon en eigen berging
V Vrij uitzicht vanuit de woonkamer en gelegen op de eerste verdieping
V Voldoende parkeergelegenheid aan de achterzijde van het flatgebouw
V Gelegen aan de rand van het geliefde Tuindorp
V Slechts 5 minuten van het populaire Griftpark, diverse speciaalzaakjes, restaurants en supermarkten
V Heel gunstige ligging nabij uitvalswegen en OV
V Goed onderhouden complex dankzij de actieve VvE (€ 151,- servicekosten exclusief € 38,- voorschot stookkosten)

Met winkelcentrum de Gaard en het super hippe restaurant ‘Buurten in de Gaard’ praktisch om de hoek, het bruisende Griftpark op loopafstand en binnen een paar minuten zit je op de A27 en A28. Er is toch niets meer wat je weerhoudt van een bezichtiging?

Indeling:
Begane grond:
Naast de entreedeur die de centrale hal afsluit, bevindt zich een bellentableau met videofoon en brievenbussen. De liften en trapopgang die tevens toegang bieden tot de bergingen in de onderbouw bevinden zich in de centrale entree.

Eerste verdieping:
Vanuit het afgesloten voorportaal kom je in de lange gang, met maar liefst 4 inbouwkasten met zowel hang- als legmogelijkheden en met boven in de kastenwand nog extra bergruimte. Deze gang komt uit in de woonkamer, die dankzij de enorme raampartij heerlijk licht is. De twee openslaande deuren halen buiten nog meer binnen in de zomer en geven toegang tot het zonnige balkon dat zich kenmerkt door een fraai en vrij uitzicht. De stijlvolle nieuwe halfopen keuken bereik je vanuit de woonkamer en is voorzien van een combi oven, een luxe kookplaat, afzuigkap, wasbak en inbouw-vaatwasser en -koelkast.
Vanuit de gang bereik je tevens de nette geheel vernieuwde badkamer met inloop regendouche, badmeubel met handige spiegel opbergkasten en een net hangend toilet.
De heerlijke lichte ruime slaapkamer wederom voorzien van een riante raampartij is gelegen aan de achterzijde van de woning en blijft lekker koel in de zomer. Gekoppeld aan de slaapkamer zit een aparte ruimte voor de wasmachine en droger.

Kortom: een fantastisch onderhouden 2-kamerwoning met balkon, op een TOP locatie met een gezonde VvE en helemaal instapklaar. Een heerlijke woning om jarenlang van te genieten! Interesse, neem je NVM aankoopmakelaar mee.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×