• Neem telefonisch contact op! 030 410 0108

Q&A

Vaak voorkomende vragen

Om je nog sneller van dienst te kunnen zijn hebben we een opsomming gemaakt van de meest gestelde vragen. In ons dagelijks werk krijgen we vaak dezelfde vragen te horen. Dat geeft natuurlijk helemaal niets. Je moet je ook nooit bezwaard voelen om iets te vragen! Toch is het soms handig te weten welke vragen er al vaker gesteld zijn. Daarvoor kun je onze lijst met veelgestelde vragen gebruiken. Staat jouw vraag er niet tussen de Q&A? Neem contact met ons op.

Wij posten ons aanbod altijd eerst op onze Facebook- en/of Instagrampagina voordat het op Funda of Pararius verschijnt. Zo kan jij, een lid van onze community, altijd als eerste reageren op een woning!

Allereerst is het belangrijk om te weten wat je kan lenen. Hiervoor kan je een afspraak maken bij een erkende hypotheekadviseur. Wij kunnen jou hierin zeker adviseren en in contact brengen met erkende adviseurs. Daarna kan je de woning die je interessant vindt bezichtigen en de dossierstukken doornemen. Je kan jouw interesse uiten door schriftelijk een bod uit te brengen. Wij gaan er dan mee aan de slag en geven jou een terugkoppeling. Als jouw bod geaccepteerd is en het voorlopig koopcontract is getekend, gaat jouw hypotheekadviseur je verder helpen met het proces.

Je kiest de juiste makelaar door te kiezen voor de makelaar waar je meteen een klik met hebt. bel naar 030 4100 108 zodat je met ons een afspraak kan maken,

Als koper mag jij het notariskantoor kiezen. Je kan dit doen door bij diverse kantoren een offerte op te vragen en daaruit een keuze te maken. Uiteraard kunnen wij ook een aantal kantoren aanbevelen.

Via de e-mail kan je een bod uitbrengen. Hierbij dien je de volgende zaken aan te geven:
– Bedrag in euro’s
– Welke voorwaarden (wel/geen financiering, wel/geen bouwtechnische keuring)
– Voorkeur voor oplevering

Dat hoeft niet. Soms spelen de voorwaarden of oplevering een belangrijkere rol voor de verkoper(s) waardoor de hoogste bieder niet altijd de koper wordt.

Gefeliciteerd! Wij vragen jouw gegevens en ID op, zodat het koopcontract opgemaakt kan worden. Vervolgens sturen wij de concept versie ter controle naar beide partijen op. Daarna wordt het contract op ons kantoor getekend. Als je een aankoopmakelaar hebt, zal hij/zij met jou tekenen. Na ondertekening gaan de drie wettelijke bedenkdagen en het eventuele financieringsvoorbehoud in. Het koopcontract sturen wij naar de door jou gekozen notaris.

De verkoop is definitief als de bedenktijd en de eventuele ontbindende voorwaarden zijn verlopen.

Vlak voor de overdracht vindt de eindinspectie plaats. Na deze inspectie vindt de overdracht op het notariskantoor plaats. Als er getekend is, ontvang je de sleutels van jouw nieuwe huis.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×