• Neem telefonisch contact op! 030 410 0108

Vacatures

Vacatures makelaardij: heb jij LEF? En zoek je een nieuwe uitdaging binnen de makelaardij? Dan ben je van harte welkom om ons enthousiaste team aan te vullen.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures makelaardij:

Ben je niet zelf op zoek, maar weet je een collega, kennis, vriend of familielid die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Dan staat er een leuke beloning tegenover als diegene ons team komt versterken.

Binnen LEF makelaars & Taxateurs vormen we een team met passie voor het vak, staan we open voor nieuwe ontwikkelingen binnen de makelaardij en heerst er een informele cultuur. Vanzelfsprekend zijn de voorwaarden en de koffie goed.

Goed om te weten:

  • Passende beloning op basis van kennis, ervaring, opleiding en inzet
  • Een 09 uur tot 1730 mentaliteit past niet binnen het team
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatieven
  • Open, informele en directe bedrijfscultuur
  • Kennis van Utrecht (straal 10 km) en in het bijzonder van Maarssen, Vleuten, Nieuwegein, De Meern en Leidsche Rijn is belangrijk en als je er woonachtig bent zelfs een pré

Denk jij te passen binnen onze bedrijfscultuur, neem dan contact op met Kim via vacatures @ lefmakelaars.nl voor meer informatie. Uiteraard zijn gesprekken vertrouwelijk.

 

Vacatures makelaardij

Let op: acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×