• Neem telefonisch contact op! 030 410 0108

Prinses Irenelaan 115 Utrecht

Verkocht

Prinses Irenelaan 115
3554 HD, Utrecht

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 119 m2
  • Perceeloppervlakte: 122 m2
  • Inhoud: 414 m3
  • Bouwjaar: 1936

Omschrijving

Waanzinnige 5-kamer woning in jaren ‘30 stijl: Prinses Irenelaan 115 Utrecht

Daar is hij dan, dé droomwoning die werkelijk aan alle wensen voldoet! Deze waanzinnige 5-kamer jaren 30 woning met riante voor- en achtertuin gelegen in het sfeervolle Zuilen Noord, is in zeer goede staat. Lekker ruim, licht en vanaf het balkon zelfs zicht op de Vecht en geheel gerenoveerd in 2016, dus 100% instapklaar!
Deze top stek ligt ook nog eens super centraal; op loopafstand van Slot Zuilen, scholen, winkels OV en belangrijke uitvalswegen vlak in de buurt. En dichtbij genieten van een heerlijk diner, doe je o.a. bij Fort aan de Klop en het sfeervolle en hippe Colour Kitchen.

Deze woning heeft het!
V 5-kamer tussenwoning in jaren ‘30 stijl, in sfeervolle straat
V Ruime voor- én achtertuin met houten berging en achterom
V De woning is geheel gerenoveerd in 2016, in 2017 nieuwe ketel met Nest thermostaat
V Schilderwerk buiten in 2020 volledig gedaan
V Gelegen in het rustige, kindvriendelijke en groene Zuilen Noord
V Stijlvolle houten vloer op de gehele benedenverdieping
V Goed onderhouden en keurig afgewerkte woning: instapklaar!
V Gratis parkeren voor de deur en groen uitzicht aan de voorzijde
V Dichtbij de Vecht, Slot Zuilen, winkels, scholen, sportgelegenheden
V OV op loopafstand en belangrijke verbindingswegen A2 en A27 nabij
V Volledig voorzien van dubbele (HR) beglazing

Indeling

Begane grond
Vanuit de entree, welke voorzien is van een zelfstandig zwevend toilet met fontein, kom je in de heerlijke lichte en ruime woonkamer. De kenmerkende jaren 30 erker, zorgt voor extra veel licht en biedt uitzicht op de ruime voortuin, die voor de nodige privacy zorgt. De ruime eetkamer aan de achterzijde, welke af te sluiten is met de prachtige en suite deuren, is verbonden met de nette moderne open keuken. Deze is o.a. ingericht met een afzuigkap, oven, koel vriescombinatie, vaatwasser, gaskookstel en spoelbak. Het duurzame composiet aanrechtblad maakt het geheel af.
Vanuit de eetkamer, loop je via de openslaande deuren zo de heerlijke zonnige tuin in. Lekker buiten leven tijdens de lange warme zomermaanden aan de grote dinertafel of in de loungeset, want voor beiden is plek. De tuin is ook bereikbaar via een achterom en de leuke houten berging biedt de mogelijkheid tot extra opbergruimte.

Eerste verdieping
De centrale overloop biedt toegang tot de ruime lichte slaapkamer aan de voorkant, met maar liefst 3 opbergkasten. Aan de achterzijde vind je de tweede slaapkamer, welke een toegangsdeur naar het ruime balkon heeft. De naastgelegen badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, fraaie brede wastafel, designradiator en een net zwevend toilet. Het geheel is wederom zeer netjes en modern afgewerkt en de speelse nisjes maken het geheel af.

Tweede verdieping
En dan is er nog de fijne zolderetage, met maar liefst twee kamers, die dankzij de dakkapellen, extra licht en ruim zijn. Perfect als thuiskantoor, logeer- of extra slaapkamer(s). De kamer aan de achterzijde is voorzien van een extra brede dakkapel.

Kortom, deze woning is echt van alle gemakken voorzien, top afgewerkt, biedt veel ruimte en is zeer fraai gelegen. Met behoud van de typische jaren 30 details, is deze woning een echt Zuilens pareltje die je droomwens laat uitkomen. Plan dus snel je afspraak bij de NVM makelaar uit Zuilen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×