• Neem telefonisch contact op! 030 410 0108

Stephensonstraat 36 Utrecht

Verkocht

Stephensonstraat 36
3553 GS, Utrecht

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 80 m2
  • Perceeloppervlakte: 158 m2
  • Inhoud: 311 m3
  • Bouwjaar: 1926

Omschrijving

Prachtige 5-kamer woning met waanzinnige tuin aan de Stephensonstraat 36

Deze sfeervolle topwoning zal niet lang op de markt aanwezig zijn, dus sla snel je slag! Met haar grote hoeveelheid kamers, mooie ligging en een geweldige diepe tuin, is dit een echt pareltje op de woningmarkt.

Deze goed onderhouden jaren ‘30 woning met voor- en zeer royale achtertuin is gelegen aan de gezellige Stephensonstraat in het populaire en kindvriendelijke ‘Elinkwijk’. OV, supermarkt, kinderdagverblijf en scholen zitten letterlijk om te hoek en je bent in 10 minuten fietsen in Utrecht centrum of midden in de natuur. Geen zin om te koken? De Sandwichcompany, delicatessen-zaak ‘Familie de Rijk’ en de Amsterdamse straatweg met haar hippe nieuwe restaurantjes bieden zeker een heerlijk alternatief. Kortom, deze woning heeft het!

V 5-kamer woning in jaren ’30 stijl in sfeervolle autoluwe straat
V Gelegen in het populaire Elinkwijk, kenmerkend door zijn knusse dorpse uitstraling
V Voorzien van een enorme diepe tuin, met hele dag zongarantie en achterom
V Een prachtig uitgebouwde volwaardige kantoorruimte direct verbonden aan de woning
V Sfeervol houtkachel aanwezig in de woonkamer
V Nabij OV, scholen, uitvalswegen, winkels, horeca en speciaalzaken: super centraal gelegen
V Dichtbij populaire Julianapark en slechts 10 minuten fietsen van Utrecht centrum
V Gratis parkeren voor de deur

Indeling:

Begane grond:
Vanuit de entreehal, waar rechts de zelfstandige toiletruimte zit, kom je in de heerlijke ruime woonkamer, welke extra licht is door de stijlvolle openslaande deuren en de lichtkoepel. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de nette moderne open keuken, uitgerust met een combi-oven, vaatwasser, afzuigkap, 4-pits gaskookstel, spoelbak en Grohe kokend waterkraan. Het houten werkblad, dat speels verbonden is met het aanrechtblad biedt tevens mogelijkheid voor een barzitje.

De bijkeuken met toegangsdeur naar buiten, aan de achterzijde van de woning, geeft toegang tot de volwaardige kantoor/hobbyruimte. Een lekkere rustige plek met zicht op de fraaie groene tuin en voldoende opbergmogelijkheden.
Via de openslaande deuren, welke het buiten met de woonkamer verbinden, loop je de waanzinnige diepe tuin in. Veel privacy, zon en meer dan genoeg ruimte voor een lekkere loungeset en een grote dinertafel, daar zie je jezelf toch al helemaal zitten? Halverwege de tuin bevindt zich nog een handige opbergschuur.

Eerste verdieping

Vanaf de overloop, waar zich een handige weggewerkte ruimte voor wasmachine/droger bevindt, bereik je de ruime slaapkamers aan de achterzijde met zicht op het groen en extra veel sta ruimte, dankzij de brede dakkapel. De badkamer aan de voorzijde is voorzien van een inloop regendouche, ligbad, een breed wastafelmeubel en een zwevend toilet.

Tweede verdieping
Op de zolderverdieping (NIET meegerekend in het woonoppervlak), uitgerust met twee Velux dakramen en stoere authentieke draagbalken, bevindt zich nog een slaap/studeerruimte en erboven een vliering, beide met lekker veel opbergmogelijkheden. Kortom deze centraal en sfeervol gelegen woning heeft echt alles in zich, dus wees er snel bij en vraag je bezichtiging aan bij de NVM makelaar uit Zuilen.

LET OP: de meters van de zolderetage zijn niet meegerekend in vierkante meters woonoppervlakte.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×