• Neem telefonisch contact op! 030 410 0108

Begoniastraat 10 Utrecht

Verkocht

Begoniastraat 10
3551 BK, Utrecht

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 102 m2
  • Perceeloppervlakte: 81 m2
  • Inhoud: 340 m3
  • Bouwjaar: 1933

Omschrijving

BEGONIASTRAAT 10 UTRECHT

Een lichte jaren ’30 5-kamer woning met tuingerichte woonkamer in de gezellige bloemenbuurt

Deze rustig gelegen 5-kamer tussenwoning heeft een verrassende indeling met de keuken als hart van het huis. Een fijne plek om te wonen én te leven! Deze woning heeft het!

V 5-kamer woning met tuingerichte woonkamer
V Rustig gelegen op een populaire locatie
V Jaren ’30 bouwstijl
V Complete keuken en moderne badkamer met bad, zwevend toilet en inloopdouche
V Heerlijke zonnige tuin met vrijstaande houten berging
V Veel bergruimte
V Centrale ligging: op fietsafstand van de binnenstad en het centraal station, nabij OV, uitvalswegen en winkels
V Goed onderhouden
V Oplevering in overleg
V Vliering en zonnepanelen (10 zonnepanelen)

Deze lichte 5-kamer woning met zadeldak heeft een uitstekende ligging in de populaire Bloemenbuurt. Deze rustig gelegen, gezellige straat ligt op slechts een paar minuten fietsen van het bruisende centrum en het centraal station. Op loopafstand bevindt zich de schilderachtige Vecht voor een wandeling, fiets of hardloopronde. Een divers en groeiend palet aan winkels en horeca zoals Bagels & Beans, GYS en De Straatweg vind je aan de nabij gelegen levendige Amsterdamsestraatweg. Om de hoek ligt ‘De Plantage’ waar je voor al je dagelijkse boodschappen terecht kunt. Wil je wat verder van huis? Dan zijn de uitvalswegen snel bereikbaar.

Er is parkeergelegenheid in de straat, hiervoor is een vergunning aan te vragen bij de gemeente Utrecht.

INDELING
Begane grond:
Achter de voordeur schuilt de intieme lichte eetkamer met erker die in directe verbinding staat met de complete keuken die het hart van de begane grond vormt en van waaruit je de fijne living bereikt die door de grote raampartij een prachtige lichtinval heeft. De openslaande deuren geven toegang tot de zonnige achtertuin met houten berging, ideaal voor het opbergen van gereedschap en de kussens voor de tuinmeubels. De fijne keuken is voorzien van alle gewenste apparatuur en veel opbergruimte. In de hal met garderobe vind je tevens een vaste kast en extra opbergruimte. De gehele begane grond is voorzien van een robuuste houten vloer. De gang en keuken kunnen met schuifdeuren afgeschermd worden van de eetkamer en living.

1e verdieping
Via de vaste trap bereik je de overloop met bergkast en trapopgang naar de 2e verdieping. Aan de voor- en achterzijde zijn 2 royale slaapkamers met vaste kasten gelegen. De kamer aan de voorzijde heeft nu een walk-in closet die eenvoudig te gebruiken is als extra slaap-, werk- of hobbykamer. Toegang tot de moderne badkamer met bad, zwevend toilet en inloopdouche.

2e verdieping
De 2e verdieping biedt een ruime 3e slaapkamer en een aparte studeer- of werkkamer, met wasmachine aansluiting, die uitstekend gebruikt kan worden als 4e slaapkamer. Ook deze kamer beschikt over extra bergruimte. Zowel de voor- als achterzijde is voorzien van een dakkapel.

Kortom, een woning die je gezien moet hebben! Zie jij jezelf hier al kokkerellen en tafelen met vrienden en familie? Maak snel een afspraak met je (NVM) makelaar om deze fijne plek zelf te ervaren.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×