• Neem telefonisch contact op! 030 410 0108

Hispanioladreef 13 Utrecht

Verkocht

Hispanioladreef 13
3563 HA, Utrecht

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 90 m2
  • Perceeloppervlakte: 172 m2
  • Inhoud: 339 m3
  • Bouwjaar: 1985

Omschrijving

Een royale 5-kamer hoekwoning op een rustige locatie in het leuke Overvecht.

Deze heerlijke gezinswoning met voor- en achtertuin op een mooie en rustige locatie is een fijne plek om een woondroom tot leven te laten komen. Een heerlijke plek om te wonen én te leven!

Kortom, deze duurzame woning heeft het!
V Lichte 5-kamer hoekwoning met diepe zonnige achtertuin
V Op loopafstand van supermarkten, gezondheidscentra, basisscholen, OV en sportmogelijkheden
V Zonnige achtertuin op het Zuidoosten
V Dakisolatie, energielabel B, 6 zonnepanelen (2017)
V Gratis parkeren in de straat
V Nabij uitvalswegen
V Oplevering april 2022

Deze ruime 5-kamerwoning heeft een geweldige ligging met voor ieder wat wils. De woning grenst aan de achterzijde aan de groenstrook en het fietspad langs de Klopvaart. In slechts een paar minuutjes ben je bij Fort aan de Klop, een gastvrije plek op een historische locatie. Daarnaast zijn supermarkten en andere belangrijke voorzieningen op loopafstand gelegen. Nog meer leuke tips? Wandelen en hardlopen langs de Vecht, op de fiets naar de Maarsseveense Plassen, Vecht en de ijs- en atletiekbaan zitten om de hoek. Mocht je iets verder van huis willen dan zijn uitvalswegen via de ring naar A2 en A27 snel bereikbaar. Bovendien gratis parkeren voor de deur.

INDELING
Begane grond
Achter de voordeur schuilt de hal met radiator, meterkast en zwevend toilet met fontein. Vanuit de hal is de royale lichte woonkamer met toegang tot de tuin en open keuken te betreden. De gehele begane grond is voorzien van een laminaatvloer. De complete keuken aan de voorzijde van de woning beschikt over alle benodigde apparatuur zoals een oven, magnetron, afzuigkap, inductiekookplaat, koel/vriescombinatie, vaatwasser en designradiator.

1e Verdieping
Via de vaste trap kom je op de overloop van de 1e verdieping. Vanuit hier zijn 2 ruime lichte slaapkamers, 1 slaap- werkkamer en de badkamer bereikbaar. De moderne badkamer beschikt over vloerverwarming, inloopdouche, badkamermeubel met grote spiegel, een zwevend toilet, designradiator en een dakraam voor daglicht en ventilatie.

2e Verdieping
Op deze verdieping vind je een royale 4e slaapkamer met groot dakraam en met extra bergruimte onder de schuine kanten. Op de voorzolder bevindt zich de wasmachine aansluiting en de opstelplaats voor de Cv-ketel en de mechanische ventilatie. Ook deze ruimte beschikt over extra bergruimte onder de schuine kanten.

Tuin en berging
De fijne zonnige achtertuin op het zuidoosten, met ruimte voor meerdere terrassen, grenst direct aan de woonkamer waardoor buiten en binnen fijn samenkomen. Vanaf de straatkant aan de voorzijde is de tuin te betreden via een afsluitbare deur en overkapping. De stenen berging is naast de entree van de woning gelegen.

Kortom, deze woning heeft een heerlijke ligging met veel mogelijkheden. Zie jij jezelf in de winter al schaatsen op de Klopvaart? Maak snel een afspraak met je (NVM) makelaar.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×