• Neem telefonisch contact op! 030 410 0108

Terschelling 282 Utrecht

Verkocht

Terschelling 282
3524 AZ, Utrecht

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 107 m2
  • Inhoud: 357 m3
  • Bouwjaar: 1982

Omschrijving

Een écht ruim, te moderniseren 5-kamer hoekappartement met dakterras op het noordwesten in de populaire en groene wijk Lunetten.

Dit appartement met groot dakterras ligt op de begane grond en eerste verdieping van een kleinschalig complex in het groene Lunetten. Het is ideaal voor de handige starter, je kunt het geheel naar eigen wens en smaak moderniseren. Vanaf het dakterras kijk je uit over een park met speelweide en de ligging in de wijk is ook nog eens super centraal. Kortom, deze woning heeft het!

V 5-kamer hoekappartement in de Lunetten
V Groot dakterras op het noordwesten met uitzicht over veel groen
V Het geheel kan naar eigen wens en smaak ingedeeld en afgewerkt worden
V In Lunetten kun je gratis parkeren
V Vlakbij winkelcentrum Lunetten
V Aan de rand van stad met de natuur om de hoek
V Nabij OV, winkels, horeca.
V Op de fiets ben je in zo’n 15 minuten in het centrum van de stad
V Energielabel E
V De servicekosten voor de VvE bedragen thans € 195,- per maand
V Oplevering kan snel

De ligging in het groene Lunetten is zeer aantrekkelijk, op circa 5 minuten lopen van winkelcentrum Lunetten, supermarkten, sportgelegenheden, station Lunetten en veel groen, waaronder het populaire Beatrixpark. Ook Rhijnauwen en natuurgebied Amelisweerd zijn vlakbij, hier kan je heerlijk wandelen en ’s zomers een duik nemen in de Kromme Rijn. Bovendien ben je met de auto snel op de snelweg (A12 en A27) en de buurt biedt meer dan voldoende gratis openbare parkeermogelijkheden. Met de diverse winkels, een eigen NS station en het groene Rhijnauwen om de hoek, ontbreekt het werkelijk aan niets.

INDELING

Begane grond:
Entree met hal die toegang biedt naar twee slaapkamers, de badkamer, een inpandige berging en de trapopgang naar de verdieping. De slaapkamers liggen beiden aan de voorzijde, de badkamer ligt aan de achterzijde en is inpandig. De eenvoudige badkamer heeft een douchehoek, wastafel, toilet en een aansluiting voor de wasmachine.

1e Verdieping:
Via de overloop kom je bij de twee slaapkamers aan de voorzijde, een tweede toilet en de woonkamer met open keuken. De woonkamer ligt aan de noordwestzijde en heeft een loopdeur naar het dakterras. De keuken heeft een 4-pits gaskookplaat met een wasemkap en een oven.
Het dakterras is heerlijk ruim en hier kun je genieten van de middag- en avondzon en van het uitzicht over de groenweide.

Kortom, ben jij die handige klusser of ken je handige mensen en zoek je een ruim appartement in een groene omgeving? Maak snel een afspraak met je (NVM) makelaar.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×