• Neem telefonisch contact op! 030 410 0108

Vleutenseweg 267 Utrecht

Verkocht

Vleutenseweg 267
3532 HE, Utrecht

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 105 m2
  • Inhoud: 312 m3
  • Bouwjaar: 2006

Omschrijving

Een heerlijk ruim, licht en goed onderhouden 3-kamer appartement met twee parkeerplaatsen en een royaal terras in de populaire wijk Nieuw Engeland.

Dit instapklare appartement ligt op de eerste verdieping en is een must-see voor degene die van een luxe en moderne afwerking houdt. Het heeft een royaal terras grenzend aan de binnentuin, grote ramen die voor veel lichtinval zorgen en het is ook nog eens super centraal gelegen. Kortom, deze woning heeft het!

V Instapklaar 3-kamer appartement (optie tot creëren extra kamer) in de gezellige wijk Nieuw Engeland
V Royale terras op het noorden grenzend aan de binnentuin boven de garage
V Volledig geïsoleerd
V Mooie inrichting met sfeer, waaronder strakke witte muren en een eikenhouten visgraat vloer
V Luxe keuken en badkamer
V Ruime berging in de onderbouw
V De bus stopt voor de deur, met 5 minuten fietsen of 10 minuten lopen ben je in het centrum van de stad
V Actieve VvE en maar liefst twee eigen parkeerplekken (€ 21,- per plek) in de garage
V Erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht
V Energielabel A
V Oplevering in overleg, voorkeur begin december
V Nefit Cv-installatie uit 2021

Dit fraaie appartement ligt op een toplocatie met de voordelen van Nieuw Engeland en het sfeervolle Lombok om de hoek. Op de Kanaalstraat of het Haroekoeplein kun je terecht voor al je dagelijkse verse boodschappen en zijn heerlijke toko’s te vinden. En er is zelfs nog een nachtwinkel op de hoek van de straat. Qua horeca zijn aan te raden koffietentje ‘Koffie & Ik’, café Lombok en Fleut. Heb je geen zin om te koken, voor een smakelijke maaltijd staat er altijd wel iets lekkers op de kaart bij ‘Bij Bram’ en ‘Café West’. In het Majellapark is het op warme dagen fijn toeven en je kunt hier ook bootcampen. Scholen en kinderopvang zijn dichtbij en uitvalswegen zijn goed bereikbaar.

INDELING

Begane grond:
Centrale hal met videofooninstallatie, brievenbussen, lift, trappenhuis en toegang naar de parkeerkelder en eigen berging.

1e Verdieping:
Achter de voordeur tref je de ruime hal, een modern toilet met fontein, ruime inpandige berging met aansluitingen voor de wasmachine en droger en toegang naar de woonkamer, slaapkamers en badkamer. De woonkamer heeft een fraaie eikenhouten visgraatvloer en is vanuit de hal bereikbaar middels openslaande deuren van zwart staal met daarnaast een vast zijraam. De grote raampartijen met brede vensterbanken zorgen voor veel licht.

De woonkamer staat in halfopen verbinding met de luxe keuken, een smaakvolle hoekopstelling met lichte kasten, een houten werkblad en inbouwapparatuur: een 5-pits gasfornuis inclusief oven, een afzuigkap en een vaatwasmachine. Aan de voorzijde een slaap-/werkkamer en de master bedroom ligt aan de achterzijde (hier slaap je heerlijk rustig en koel).

De in 2020 gemoderniseerde badkamer is groot, strak en luxe met een grijze tegel, wit sanitair en houtaccenten. Er is een inloopdouche met drain en stortdouche, een ligbad en een wastafelmeubel met twee lades en twee waskommen. De grote verwarmde spiegel erboven maakt het echt af. Het riante privé terras voorzien van buitenkraan en 230V stopcontact heeft een doorloop naar de gemeenschappelijke binnentuin, erg luxe voor een appartement in de stad.

Kortom, dit fraaie appartement is absoluut een bezichtiging waard. Zie jij jezelf hier al wonen? Maak snel een afspraak met je (NVM) makelaar.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×