• Neem telefonisch contact op! 030 410 0108

Stauntonstraat 117 Utrecht

Verkocht

Stauntonstraat 117
3554 EZ, Utrecht

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 59 m2
  • Inhoud: 186 m3
  • Bouwjaar: 1988

Omschrijving

Een net onderhouden 3-kamer hoekappartement met balkon en mooi vrij uitzicht over park en groen in het gezellige Schaakwijk.

Dit sfeervolle appartement ligt op de eerste verdieping van een kleinschalig complex en heeft een balkon op het noordoosten. Het is ruim en licht en kan geheel naar eigen wensen en smaak worden gemoderniseerd. De ideale ligging ten opzichte van voorzieningen en het groene uitzicht maken het een gewilde plek om te wonen en leven. Kortom, deze woning heeft het!

V 3-kamer appartement op de eerste verdieping in Schaakwijk
V Balkon op het noordoosten met zicht richting De Vecht
V Het appartement is voorzien van dubbele beglazing
V De groepenkast is 2 jaar geleden vernieuwd
V Gratis parkeren in de wijk
V Actieve VvE, de servicekosten bedragen thans € 115,- per maand
V Zonnepanelen (ca. 1.500 kWh per jaar)
V Nabij OV, winkels, horeca etc.
V Minder dan 10 minuten fietsen naar het centrum
V Energielabel B
V Oplevering bij voorkeur half maart 2023

Schaakwijk in Zuilen is een heerlijke plek om te wonen én te leven! Dichtbij de mooie rivier De Vecht en niet ver van het fijne Julianapark. Het gezellige centrum van Utrecht is gemakkelijk bereikbaar. Winkelcentrum Rokade voor de dagelijkse boodschappen ligt op loopafstand en de Amsterdamsestraatweg met vele diverse winkels en restaurantjes is ook dichtbij. In de zomer haal je het lekkerste ijsje bij ijssalon Roma en je wekelijkse hardlooprondje doe je langs de mooie rivier De Vecht. In nog geen 10 minuten fietsen sta je in het centrum van Utrecht met de gezellige terrassen op het Neude en de Oudegracht en een enorme diversiteit aan goede restaurants, gezellige bars, vele hippe koffiezaken en de bekende warenhuizen en kledingzaken. Uitvalswegen zijn makkelijk te bereiken en de bus naar Utrecht Centraal Station vertrekt vlakbij. Station Zuilen is ook prima bereikbaar. Voor een rondje fietsen door het groen ben je op de (race) fiets zo de stad uit.

INDELING

Begane grond:
Afgesloten entree met toegang naar de eigen berging voor de fietsen, brievenbussen en intercom en het trappenhuis naar de verdiepingen.

1e Verdieping:
Achter de voordeur schuilt de hal met meterkast en toegang naar de woonkamer. De lichte kamer heeft een loopdeur naar het balkon en vanaf de bank kijk je vrij weg over groen. De open keuken heeft een “verouderde” hoekopstelling met apparatuur: een 4-pits gas-op-glas kookplaat met afzuigkap/ wasemkap en een oven. Er ligt laminaat in zowel de woonkamer, keuken als master bedroom. Via een tussenhal kom je bij de twee slaapkamers, de wasruimte en badkamer. In de praktische wasruimte hangt ook de cv-ketel. De nette badkamer heeft een douchehoek, een wastafelmeubel met spiegelkast en een vast toilet. Het balkon is overdekt, een fijne plek om buiten te zitten en uit te kijken over het groene park aan de overkant van de weg.

Kortom, dit appartement is ideaal voor een (her)starter die niet te ver van de stad wil wonen. Wordt dit jouw nieuwe thuis of start hier jouw woondroom? Maak snel een afspraak met je (NVM) makelaar.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×