• Neem telefonisch contact op! 030 410 0108

Nicolaas Ruychaverstraat 76B Utrecht

Verkocht

Nicolaas Ruychaverstraat 76B
3554 XT, Utrecht

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 107 m2
  • Perceeloppervlakte: 75 m2
  • Inhoud: 388 m3
  • Bouwjaar: 1926

Omschrijving

Waanzinnige royale 4-kamer jaren ’30 hoekwoning met groot zonnig dakterras in de populaire wijk Zuilen.

Deze bijzondere woning was in de jaren ’30 een kruidenierswinkel en is uitgebouwd tot een sfeervolle en gemoderniseerde instapklare woning met 3 ruime slaapkamers, een mooie houten vloer en een zonnig dakterras. Het vele daglicht en de nieuwe badkamer en keuken maken het tot een heerlijke plek om te wonen. Kortom, deze woning heeft het!
V Een royale 4-kamer hoekwoning in jaren ’30 stijl
V Zonnig dakterras op het zuidwesten gelegen (vergund)
V Goed onderhouden en keurig afgewerkte woning
V Instapklaar: dakterras (2021), nieuwe badkamer (2020), keuken (2020) en trap (2019)
V Stijlvolle houten vloeren
V Veel opberg mogelijkheden
V Gelegen in het rustige en kindvriendelijke Zuilen
V Goed bereikbaar met de auto en OV, dichtbij winkelcentrum, scholen, Julianapark en de Vecht; binnenstad en station op fietsafstand
V Gratis parkeren voor de deur
V Energielabel D, CV-ketel (2020), zonnepanelen
V Oplevering voorkeur 1e werkdag april 2023

Zuilen is een heerlijke wijk om te wonen! Het is echt een wijk met voor ieder wat wils. Op 5min. lopen van deze fijne woning vind je winkelcentrum Rokade met winkels zoals de AH, Kruidvat en Blokker. Maar ook op de Amsterdamsestraatweg is genoeg te beleven met winkels zoals de Hema, delicatessezaken en lekkere restaurants.
Haal op zaterdagochtend verse broodjes bij bakkerij Funda om de hoek en in de zomer een heerlijk ijsje bij ijssalon Roma. Het groene Julianapark met dierenweide en speeltuin ligt op loopafstand, net zoals de fijne wandel- en hardlooproutes langs de Vecht. Met mooi weer is het heerlijk om naar de Maarsseveense Plassen of het gezellige Fort aan de Klop te gaan. De buurt is ideaal voor jonge gezinnen vanwege nabij gelegen kinderdagverblijven, scholen, speeltuinen en sportvelden. Het centrum van Utrecht ligt op nog geen 10 minuten fietsen. Tot slot is de woning goed bereikbaar met de auto via diverse uitvalswegen (A2/A27) en met het openbaar vervoer.

INDELING
Begane grond:
Achter de voordeur schuilt de hal met garderobe en toilet. Vanuit hier is de ruime woonkamer met mooie robuuste houten vloer te betreden. De vele raampartijen zorgen voor een prachtige lichtinval en op koudere dagen zit je knus rond de open haard. Achter de eetkamer ligt de keuken. Deze moderne strakke keuken uit 2020 is voorzien van een inductie kookplaat met afzuigkap, combi oven, vaatwasser en koel- en vrieskast. Hier kook je de heerlijkste diners voor familie en vrienden! Vanuit de keuken kom je in de berging met uitgang naar buiten. Hier is voldoende ruimte voor fietsen en gereedschappen etc. De hippe badkamer is in 2020 volledig vernieuwd en voorzien van een vrijstaand ligbad, dubbelwastafelmeubel met verwarmde spiegel en verlichting, designradiator en inloop stortdouche. De wasmachine en droger zijn netjes weggewerkt in een aparte ruimte.

1e verdieping:
Met de vaste trap kom je op de overloop van deze woonlaag die geheel voorzien is van een grenenhouten vloer. Aan de voorzijde een grote lichte slaapkamer en aan de achterzijde een 2e slaapkamer die grenst aan het ruime dakterras waar het op alle momenten van de dag genieten is. In 2020 is het platte dak geheel vernieuwd en in 2021 is het dakterras opnieuw aangelegd. In de zomermaanden is het hier heerlijk relaxen in de zon en kun je heerlijk bbq-en met vrienden.

2e verdieping:
Op deze woonlaag is de 3e ruime slaapkamer met dakkapel gelegen met eigen wastafel. Aansluitend een berging voor spullen die je minder vaak nodig hebt.

Kortom, deze woning is absoluut een bezichtiging waard. Wordt dit jouw nieuwe thuis? Maak snel een afspraak met je (NVM) makelaar.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×