• Neem telefonisch contact op! 030 410 0108

Galvanistraat 65 Utrecht

Verkocht

Galvanistraat 65
3553 RB, Utrecht

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 61 m2
  • Perceeloppervlakte: 82 m2
  • Inhoud: 251 m3
  • Bouwjaar: 1915

Omschrijving

Zeer sfeervolle 3-kamer tussenwoning met voor- én achtertuin in het populaire Zuilen.

Deze fijne lichte woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk Zuilen. Een heerlijke plek om te wonen én te leven! Centraal gelegen met de belangrijkste voorzieningen vlakbij. Kortom, deze woning heeft het!
V Sfeervolle 3-kamer tussenwoning met voor- én achtertuin
V Eigentijdse en strakke keuken en badkamer
V Gelegen in het kindvriendelijke Zuilen
V Gratis parkeren voor de deur
V Energielabel D (tot 2032)
V Oplevering in overleg.

Deze fijne woning heeft een prima ligging met voor ieder wat wils. Vlakbij de schilderachtige Vecht voor een heerlijke wandeling of hardlooprondje en voor een smakelijk diner kun je terecht bij The Colour Kitchen. Een divers palet aan winkels vind je op de nabij gelegen Amsterdamsestraatweg en voor het lekkerste ijs van de stad ga je natuurlijk naar IJssalon Roma. Uiteraard is de supermarkt dichtbij en ook het Julianapark is gemakkelijk bereikbaar. Nog meer tips? Op de fiets naar de Maarsseveense Plassen of breng een bezoekje aan Slot Zuylen. Uitvalswegen en het OV zijn gemakkelijk te bereiken. Station Zuilen is maar 5 minuten fietsen en als je de Amsterdamsestraatweg weg affietst sta je midden in het bruisende centrum

INDELING
Begane grond:
Vanuit de hal kom je in de lichte living met schouw en trapkast. Vanuit de zithoek kijk je uit op de voortuin. De keuken ligt aan de achterzijde en geeft toegang tot de tuin. De moderne keuken is voorzien van een inductie kookplaat met afzuigkap, oven, koelkast en net aanrechtblad. De hal en living zijn voorzien van een laminaat vloer. In de uitbouw bevindt zich de strak afgewerkte badkamer die is voorzien van een badkamermeubel met spiegel, designradiator, elektrische vloerverwarming, inloopstortdouche en zwevend toilet. Het klapraampje zorgt voor daglicht en ventilatiemogelijkheden.

1e verdieping:
Met de vaste trap kom je op overloop van deze woonlaag waar aan zowel de voor- als de achterzijde een slaapkamer gelegen is. De gehele verdieping is voorzien van een lichte laminaat vloer.

2e verdieping:
De bergzolder is bereikbaar via een vlizotrap. Hier bevindt zich de CV-installatie. Daarnaast is er bergruimte voor spullen die je niet zo vaak nodig hebt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koffers, ski- uitrusting en de kerstspullen.

Tuin:
Aan de voorzijde van de woning is een royale tuin gelegen waar het met een kop koffie en de krant heerlijk zitten is. Achter de woning ligt een beschutte tuin met veel privacy. Naast de stenen berging (met buitenkraan) is er nog een extra houten berging waardoor er voldoende ruimte is voor het opbergen van gereedschappen, tuinkussens en bijvoorbeeld de barbecue.

Kortom, deze woning moet je gezien hebben! Pak jij hier je dozen uit? Maak snel een afspraak met je (NVM) makelaar.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×