• Neem telefonisch contact op! 030 410 0108

Huetlaan 6 Utrecht

Verkocht

Huetlaan 6
3553 GN, Utrecht

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 96 m2
  • Perceeloppervlakte: 209 m2
  • Inhoud: 423 m3
  • Bouwjaar: 1919

Omschrijving

Handige handen gezocht! Deze geschakelde 4-kamer twee-onder-een-kapwoning met garage en een diepe achtertuin in het populaire Elinkwijk.

Deze fijne woning met creatieve indeling is een must-see voor degene die niet schrikt van een beetje klussen. Met wat liefde en aandacht kun je hier je woondroom laten uitkomen en het geheel afmaken naar eigen wensen en smaak. Gelegen op een rustige plek middenin een gezellige wijk. Kortom, deze woning heeft het!

V Ruime 4-kamer twee-onder-een-kapwoning met garage
V Diepe achtertuin op het noordoosten
V Te moderniseren en dus naar eigen smaak en wensen af te maken
V Grotendeels voorzien van dubbel glas, dak en muur isolatie
V Gratis parkeren in de wijk
V In de wijk Elinkwijk, met een beschermd stadsgezicht
V Nabij OV, winkels, horeca etc
V Energielabel F
V Oplevering in overleg

In het populaire Elinkwijk, deze kinderrijke wijk heeft een dorps karakter met veel afwisselende bebouwing en het heeft een beschermd stadsgezicht. Het woongenot start door de fijne omgeving al bij de voordeur, met supermarkten en speciaalzaken op loopafstand en het prachtige Julianapark om de hoek. Rondom en in Zuilen vind je veel mogelijkheden om je vrije tijd in te vullen; bijvoorbeeld in het creatieve en culturele Werkspoorkwartier met Het Fillmcafé, het Hof van Cartesius, de Werkspoorkathedraal met zijn strand/café de Leckere, of bij Fort aan de Klop naast de Vecht. Op een zonnige dag ontbijt je in de tuin en wandel je daarna naar Oud Zuylen, langs het Amsterdam Rijnkanaal of breng je een bezoek aan Zuylen Museum. Station Zuilen ligt op vijf minuten fietsen en ook de binnenstad van Utrecht is goed bereikbaar. Mocht je iets verder van huis willen dan zijn uitvalswegen A2 en A12 gemakkelijk bereikbaar.

INDELING

Begane grond:
Achter de voordeur schuilt de hal en het toilet. Via een tussenhal met de trapopgang kom je in de woonkamer. Deze lichte doorzonkamer heeft een zithoek aan de voorzijde en eethoek aan de achterzijde met een deur nar de deur en doorgang naar de keuken, bijkeuken en nog een hal en de slaapkamer. De slaapkamer op de begane grond en de hal hebben een deur naar de tuin en de garage is binnendoor bereikbaar via de hal. De cv-ketel hangt in de garage en deze is groot genoeg voor zowel een auto als fietsen ed.

Tuin:
De voortuin ligt op het zuidwesten en de achtertuin op het noordoosten. De achtertuin is heel diep, dus je kunt in de zomer de hele dag kiezen tussen een plekje in de zon of in de schaduw.

1e Verdieping:
De overloop geeft toegang naar de badkamer en de twee slaapkamers. De slaapkamers liggen aan de voor- en achterzijde en hebbe beide een dakkapel met kunststof kozijnen met dubbele beglazing en er zijn inbouwkasten. De nok is dichtgezet, je zou hier nog een bergvliering kunnen realiseren voor extra bergruimte.

Kortom, deze woning is voor de echte klusser absoluut een bezichtiging waard. Maak jij hier je droomwoning van? Maak snel een afspraak met je (NVM) makelaar.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×