• Neem telefonisch contact op! 030 410 0108

Boogmuur Houten

Verhuurd

Boogmuur
3991 RR, Houten

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 92 m2
  • Inhoud: 294 m3
  • Bouwjaar: 2006

Omschrijving

TE HUUR aangeboden een goed onderhouden DRIE-KAMER- APPARTEMENT in de woonwijk De Muur, nabij het Schoneveld park.

Dit moderne appartementencomplex ligt op loop- en fietsafstand van winkelcentrum Castellum met het NS-station. Met de trein bent u in circa 10 minuten in hartje Utrecht. Tevens zijn er voldoende wandelmogelijkheden en fietsroutes waarbij de fietsbrug over het Amsterdam-Rijnkanaal u direct in een landelijke omgeving brengt. Het landelijk gebied tussen kanaal en De Lek biedt zeer ruime recreatiemogelijkheden!

Vanaf het zonnige balkon of vanuit de woonkamer, er is vrij zicht vanaf deze mooie locatie! In het souterrain van dit modern appartementencomplex heeft u de beschikking over een eigen PARKEERPLAATS en een RUIME BERGING! En natuurlijk kunt u gebruik maken van de gezellig aangelegde binnentuin.

Het appartement is gesitueerd op de tweede verdieping van appartementencomplex ‘Het Ravelijn’.

U bereikt de woning via de ruime centrale hal met het trappenhuis en de liftinstallatie. Dit complex is zeer vriendelijk in het gebruik doordat alle toegangsdeuren volledig automatisch zijn.

Vanaf de ruime gang heeft u toegang tot de vertrekken binnenshuis. De twee slaapkamers hebben ruime afmetingen waarbij beiden voorzien zijn van kasten. Naast de hoofdslaapkamer is de ruime en volledig betegelde badkamer aanwezig met inloopdouche, tweede w.c. en een wastafelmeubel. Aan de overzijde van de badkamer heeft u direct toegang tot de keurige toiletruimte met wandcloset en fonteintje.

De woonkamer is ruim doordat deze zich over de volledige breedte van het appartement bevindt. De grote raampartijen zorgen voor een natuurlijke daglichtinval. In deze lichte woonkamer heeft u de beschikking over een mooie zithoek maar ook over een prima plek voor uw eettafel. Ook is de keuken in deze ruime living gepositioneerd met daarachter een praktische bijkeuken waar u uw wasapparatuur kunt plaatsen. U geniet van een comfortabele binnentemperatuur door de aanwezigheid van airconditioning!

Het balkon, met elektrisch zonnescherm, bereikt u vanuit de woonkamer

Het appartement is voorzien van een lichte wandafwerking in combinatie met een lichte laminaatvloer. Uitstekend geïsoleerd (energielabel A) en wordt verwarmd door middel van stadsverwarming.

BIJZONDERHEDEN:
– Op hele fijne locatie, nabij park gelegen drie-kamer-appartement;
– Eigen parkeerplaats én grote berging in zeer ruim souterrain;
– Lichte woonkamer met grote raampartijen;
– Appartement voorzien van airconditioning;
– Balkon 9.5 m2 groot;
– Buitenzonwering aanwezig: elektrisch uitvalscherm op balkon;
– Op loopafstand van winkelcentrum Castellum, NS-station en uitvalswegen;
– Met de fiets bent u zo in het buitengebied;
– Verwarming middels stadsverwarming;
– Volledig geïsoleerd met energielabel A;
– Exact gemeten;
– Bekijk voor een indruk de video en plattegronden;
– Huisdieren niet toegestaan;
– Roken in huis niet toegestaan;
– Huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen;
– Waarborgsom twee maanden huur;
– Minimale huurperiode 1 jaar;
– Voorbehoud gunning eigenaar.

Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning hebben wij enige documenten van u nodig.
Aan de hand van deze gegevens zullen wij o.a. en woontoets uitvoeren, waarbij onder andere het identiteitsbewijs wordt gecontroleerd en een kredietcheck wordt gedaan. Het kan zijn dat wij op basis van de beschikbare gegevens extra informatie van u vragen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verhuurder. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aanhuurproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw adviserend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×