• Neem telefonisch contact op! 030 410 0108

Chilidreef 61 Utrecht

Verkocht

Chilidreef 61
3563 HD, Utrecht

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 51 m2
  • Inhoud: 159 m3
  • Bouwjaar: 1987

Omschrijving

Dit tweekamer appartement aan de Chilidreef is uitermate geschikt voor starters op zoek naar volledig naar eigen wens en smaak af te werken appartement!

Deze woning heeft ‘t!

V eenvoudige, maar ruime keuken en vernieuwde douchecabine en toilet in badkamer
V verwarming en warm water middels een CV-ketel
V actieve VVE met servicekosten thans € 94,- per maand
V gratis parkeergelegenheid
V centrale ligging ten opzichte van (groen)voorzieningen, uitvalswegen en winkels

Deze galerijflat van ruim 51 m2 is gunstig gelegen in de wijk Overvecht: winkels (winkelcentrum Overvecht), uitvalswegen (A2), de binnenstad van Utrecht en openbaar vervoer zijn te vinden in de nabije omgeving. Het betreft bovendien een ruim opgezette en zeer groene omgeving (o.a. park De Gagel en de Maarsseveense Plassen). Uiterlijk in 2030 zal de wijk (Overvecht-Noord) aardgasvrij zijn, als eerste bestaande Utrechtse woonwijk (meer informatie is te vinden op de website van de gemeente Utrecht).
Het gebouw is in 2010 geheel aan de buitenzijde gerenoveerd, waarbij met name werk aan kozijnen en schilderwerk zijn uitgevoerd.

INDELING:
Begane grond:
Bij de toegangsduur bevinden zich een intercomsysteem en de brievenbus. Na betreding van het gebouw is er een nette centrale hal met trappenhuis. Op de begane grond bevindt zich de fietsenberging van ruim 5 m2, behorende bij het appartement.

4e verdieping:
Het appartement is gelegen op de derde, tevens bovenste, verdieping. Vanaf de galerij is het appartement toegankelijk. Een overzichtelijke lange hal biedt toegang tot de verschillende (binnen)ruimten van het appartement: de gang-/ meterkast, de royale slaapkamer, de badkamer met toilet, de ruime dichte keuken met eenvoudig keukenblok en de grote lichte woonkamer.
Het zonnige balkon (zuidoost) is te bereiken vanuit de woonkamer. Het balkon biedt een fraai uitzicht over een groene omgeving.

Oplevering: Januari 2021

Deze woning vraagt weliswaar om aandacht en biedt daardoor kansen om het volledig aan te passen aan jouw stijl!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×