• Neem telefonisch contact op! 030 410 0108

Curacaostraat 27bs Utrecht

Verkocht

Curacaostraat 27bs
3531 XK, Utrecht

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 62 m2
  • Inhoud: 218 m3
  • Bouwjaar: 1929

Omschrijving

Een geweldig op de hoek gelegen 4-kamer appartement in het populaire Lombok dat helemaal naar eigen smaak te renoveren is.

De potentie van deze woning is geweldig, een mooie hoek locatie in Lombok op de eerste verdieping met een geweldige hoeveelheid licht. Geheel naar eigen stijl te verbouwen. Kortom, deze woning heeft het!

V 4-kamer appartement met 3 slaapkamers
V Top locatie in het mooie Lombok
V Woning is al volledig gestript en heeft nieuwe leidingen en elektra
V Kunststof kozijnen door hele huis
V Verder helemaal naar eigen smaak te renoveren
V Centrale ligging nabij voorzieningen, horeca, OV en uitvalswegen; centrum op 10 fietsminuten
V Professionele en actieve VVE (bijdrage 100,-pm)
V Energielabel C (geldig tot 2033)
V Oplevering in overleg
V Niet zelfbewoningsclausule van toepassing, keuze notaris aan verkoper

De ligging in Lombok is ideaal: om de hoek van de statige J.P. Coenstraat en Leidsekade en vlakbij diverse (winkel-)voorzieningen, leuke restaurants en koffietentjes in de Kanaalstraat. In de wijk staat het prachtige Muntgebouw met aanlegsteiger en er is een kinderboerderij van Houtzaagmolen De Ster. Op 5 minuten fietsen ligt de wijk Oog in Al met gezellige horeca als Buurten in de Fabriek en Landhuis in de Stad. In 10 minuten fietsen ben je op het Neude en de Oude Gracht met een enorme diversiteit aan goede restaurants, gezellige bars, vele hippe koffiezaken en de bekende warenhuizen en kledingzaken. Voor je wekelijkse hardlooprondje ren je langs het Merwedekanaal en de beste concerten zie je in Tivoli Vredenburg. De woning is goed bereikbaar via eenvoudig te bereiken uitvalswegen en met 5 minuten fietsen ben je al op het Centraal Station voor de bus, tram en trein.

INDELING

Begane grond:

Gezamenlijke authentieke portiek met de trap naar de eerste verdieping waar de entree van de woning zich begeeft.

1e verdieping:

Hier bevindt zich de entree van de woning met leuke oud gedetailleerde voordeur. Je komt binnen in de hal van de woning waar vanuit je toegang hebt tot alle ruimtes. Zoals te zien is op de foto’s kan je meteen beginnen met het opbouwen van het appartement. Hoe mooi is het om alles naar eigen inzicht te bedenken en in te richten. Alles maken zoals je het zelf droomt het kan hier op de Curacaostraat 27 bis. Het appartement is al voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Kortom, met wat liefde en creativiteit kan dit jouw droom appartement worden op een top locatie. Wordt dit een woning waar je nooit meer weg wilt. Wordt dit jouw thuis? Maak snel een afspraak met je (NVM) makelaar of vraag een bezichtiging aan via Funda.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×