• Neem telefonisch contact op! 030 410 0108

Dokter de Voslaan 4 Soest

Verkocht

Dokter de Voslaan 4
3761 XZ, Soest

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 88 m2
  • Perceeloppervlakte: 199 m2
  • Inhoud: 359 m3
  • Bouwjaar: 1965

Omschrijving

Een prachtig gelegen ruime 6-kamer woning in sfeervolle gezinswijk. Uniek is de diepe achtertuin en heerlijke voortuin en het vele groen dat voor een geweldig vrij uitzicht zorgt en tevens veel in de directe omgeving te vinden is. Gelegen in de geliefde woonwijk Soestdijk, in een lekkere rustige straat. Deze ruime woning is volledig naar eigen wens te moderniseren. Een uitgesproken kans om je droom werkelijkheid te maken.
Kortom, deze woning heeft het!

V Volledig naar eigen wens in te richten
V Achtertuin van bijna 20 meter diep op het noordwesten; altijd zon.
V Voortuin van ruim 6 meter op het zuidwesten
V Gelegen in een rustige en populaire Soestdijk
V Gratis parkeren voor de deur
V Slechts 5 minuten fietsen naar bus- en treinstation
V Energielabel C
V Nabij uitvalswegen, winkels en horeca
V De Soesterduinen, paleis Soestdijk en Lage Vuursche op een paar minuutjes afstand
V Oplevering op (zeer) korte termijn mogelijk

Naast de enorme hoeveelheid groen, parken en bossen ligt de woning super centraal t.o.v. diverse voorzieningen. Meerdere basisscholen en het treinstation van Soestdijk met directe verbinding naar Utrecht CS (25 min.) liggen op slechts 5 minuten fietsen. Met de uitvalswegen naar de A27 en A1 letterlijk om de hoek bevinden steden als Utrecht en Amsterdam zich op respectievelijk 25 en 40 minuten autorijden.

INDELING
Begane grond:
Via de voortuin loop je naar de voordeur. Je komt binnen in de hal met trapopgang en toilet met fonteintje en trap- en bergkast. Vanuit de hal loop je de lichte woonkamer in met aan de achterzijde de ruimte keuken. Vanuit de keuken loop je de tuin in.

1e Verdieping:
Via de vaste trap kom je op de eerste verdieping, waar maar liefst 4 slaapkamers, ideaal als er ook een thuiskantoor gewenst is. Door de grote ramen komt er bij alle slaapkamers lekker veel licht binnen. De compacte badkamer, gelegen in het midden van deze verdieping is functioneel en makkelijk uit te breiden/om te bouwen tot een moderne versie.

2e Verdieping:
Vanuit de slaapkamer aan de achterzijde van de woning loop je via de vaste trap naar de zolder toe. Daar kom je op de ruime overloop en is de 5de slaapkamer gesitueerd. Door de dakkapel ruim en licht.

Tuin:
Heerlijke bijna 20 meter diepe tuin met stenen berging. Door de grootte van de tuin is er altijd een plekje om van de zon te genieten. Ruimte genoeg om eventueel de beneden verdieping over de gehele breedte uit te bouwen.

Kortom, deze woning met heerlijke tuin. Wordt dit jouw nieuwe thuis/Start hier jouw woondroom?
Maak snel een afspraak met je (NVM) makelaar. De koopovereenkomst wordt gesloten op basis van een NVM koopakte, waarin extra clausules (indien van toepassing) worden opgenomen, zoals niet zelf bewoning en ouderdom.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×