• Neem telefonisch contact op! 030 410 0108

Hoogstraat 90 Utrecht

Verkocht

Hoogstraat 90
3552 XN, Utrecht

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 59 m2
  • Perceeloppervlakte: 46 m2
  • Inhoud: 238 m3
  • Bouwjaar: 1910

Omschrijving

Sfeervolle en lichte eindwoning in het gezellige Lauwerecht; ideaal voor starters!

Deze knusse 3-kamer eindwoning met stadstuin en zadeldak is ideaal voor starters. Op deze plek kun je je woondroom laten starten. Een fantastisch plekje om te wonen én te leven!

Deze woning heeft het!
V Lichte 3-kamer eindwoning in gezellige buurt met dorps karakter
V Ideaal voor starters
V Knusse stadstuin op het westen met veel privacy
V Alle raampartijen voorzien van dubbel glas (m.u.v. het raam boven de voordeur)
V Gratis parkeren voor de deur
V Centrale ligging op slechts een paar minuten fietsen van het centrum en Station Overvecht en bovendien nabij uitvalswegen
V Gelegen bij de Vecht
V Oplevering in overleg

De bereikbaarheid en ligging van deze woning met optimale lichtval zijn uitstekend; dichtbij uitvalswegen en OV en op loopafstand van de Vecht voor een fietstochtje of je wekelijkse hardlooprondje. Voor het lekkerste brood en banket wandel je naar Bakker Boonzaaijer en ook de levendige Amsterdamsestraatweg, met een divers aanbod dankzij ondernemers uit verschillende culturen, is niet ver weg. Nog meer leuke tips? Op de fiets naar het Julianapark of Fort aan de Klop, het mooiste eiland op het vaste land, waar je het hele jaar door voor de leukste activiteiten terecht kunt. De kleuren uit de schildering op de zijgevel van de woning spatten er vanaf. Fris, opvallend en bepalend voor een positieve sfeer in de straat en de wijk.

INDELING
Begane grond:
Achter de voordeur schuilt de hal van waaruit de lichte doorzon woonkamer te bereiken is. Het voorste gedeelte is ingericht als woonkamer en het achterste gedeelte, grenzend aan de keuken, als eetkamer. De gehele woon- eetkamer is voorzien van een laminaat vloer. De keuken kijkt uit op de stadstuin die, met veel privacy, gelegen is op het westen. Vanuit de keuken kom je in de badkamer die tot aan het plafond betegeld is. Tevens bevindt zich hier het toilet.

Eerste verdieping:
Via de vaste trap kom je op de royale overloop met wasmachine aansluiting en vliering die voorzien is van veel bergruimte. De overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers. De ruime slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een dakkapel. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een dakraam en vaste kast. Met een losse trap heb je toegang tot de vide. De gehele verdieping is voorzien van een doorlopende laminaatvloer.

Kortom, deze woning moet je gezien hebben. Zie jij jezelf hier je eerste stappen zetten op de woningmarkt? Maak snel een afspraak met je (NVM) makelaar om dit leuke plekje te komen bekijken.

NB:
De koopovereenkomst wordt gesloten op basis van een NVM koopakte, waarin extra clausules worden opgenomen onder andere (indien van toepassing) inzake: de Meetinstructie, het Energielabel, nutsbedrijven, niet zelf bewoning, bodemverontreiniging, gebruikte materialen en voorbehoud financiering. De tekst van de NVM koopakte, alsmede de extra clausules, is op verzoek beschikbaar.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×