• Neem telefonisch contact op! 030 410 0108

Jaap Edendreef 170 Utrecht

Verkocht

Jaap Edendreef 170
3562 AZ, Utrecht

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 68 m2
  • Inhoud: 220 m3

Omschrijving

Een ruim en licht 3-kamer appartement op de vierde woonlaag met lift, separate berging in de onderbouw en een balkon in de groene wijk Overvecht.

Dit ruime en lichte hoekappartement is netjes onderhouden en ligt vlakbij het grote winkelcentrum Overvecht, het is centraal gelegen en heeft veel voorzieningen in de nabije omgeving. Kortom, deze woning heeft het!

V Zonnig 3-kamer appartement op de vierde woonlaag
V Balkon op het noorden
V Kunststof kozijnen met dubbel glas en draai-kiepramen
V Verwarming middels blokverwarming
V In de woonkamer en slaapkamers ligt vinyl
V De badkamer en keuken kunnen naar eigen smaak worden gemoderniseerd
V Gratis parkeren in de wijk
V Nabij OV, winkels, horeca etc
V Erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht
V De servicekosten bedragen thans € 161,- per maand (inclusief voorschot stookkosten)
V Energielabel C
V Oplevering bij voorkeur in december

De woning ligt bij Shoppingcenter Overvecht met veel winkels, een wekelijkse markt en horeca. Winkelcentrum Overkapel ligt op loopafstand en park De Watertoren met speeltuin en kinderboerderij vind je in het Noorderpark. Aan de achterzijde van het complex is een brede groenstrook, met speeltuin en in een paar minuutjes fietsen ben je bij Fort aan de Klop, een gastvrije plek op een historische locatie. Nog meer leuke tips? Wandelen en hardlopen langs de Vecht, op de fiets naar de Maarsseveense Plassen en de ijs- en atletiekbaan zijn ook dichtbij. Mocht je iets verder van huis willen dan zijn uitvalswegen via de ring naar A2 en A27 snel bereikbaar.

INDELING

Begane grond:
Centrale hal met bellentableau, brievenbussen, lift naar de verdiepingen en toegang naar de bergingen in de onderbouw.

4e Woonlaag
Achter de voordeur schuilt de hal met meterkast, vaste bergkast, toilet en toegang naar de overige vertrekken. De woonkamer ligt aan de voorzijde en geeft middels schuifdeuren toegang naar de slaapkamer aan de achterzijde en aansluitend de badkamer. De badkamer zou ook vanuit de keuken bereikbaar kunnen zijn. De tweede slaapkamer ligt aan de voorzijde. De dichte keuken heeft een eenvoudig keukenblok en geeft toegang naar het balkon.

Kortom, dit appartement is ideaal voor (her-)starters en zeker een bezichtiging waard. Start hier jouw woondroom? Maak snel een afspraak met je (NVM) makelaar.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×