• Neem telefonisch contact op! 030 410 0108

Leliestraat 22 Utrecht

Verkocht

Leliestraat 22
3551 AT, Utrecht

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 80 m2
  • Perceeloppervlakte: 72 m2
  • Inhoud: 329 m3

Omschrijving

Hoe vaak komt een dergelijke woning op de markt, door een architect ingericht en bewoond. En dan de indeling. Wat handig en slim gedaan. De badkamer achter de keuken naar boven gebracht, in de uitbouw de woonkeuken gecreëerd. Schuifdeur naar de fraai aangelegde tuin. Elke ruimte heeft een eigen verhaal.

De karakteristiek ingerichte woning kent een woonoppervlakte van 80m2. Dit is exclusief de 11m2 oppervlakte van de bovenste verdieping. Met het als mogelijk ophogen van de nokhoogte kun je deze meters meenemen als woonoppervlakte. Daarnaast is de woonoppervlakte te vergroten door het plaatsen van een dakkapel.

Met enkele ingrepen vergroot je je letterlijk je woonplezier!

Enkele feiten mogen niet ontbreken:
– Stadsrenovatie 1995
– Nieuw geïsoleerd dak, raamkozijnen en dubbel glas, gevel renovatie met snijvoeg

De verbouwing in 2012:
– Nieuwe uitbouw met geïsoleerde vloer en dak.
– Open haard aangelegd
– Nieuwe toilet ruimte, zelfs verwarmd
– Nieuwe badkamer
– Nieuwe HR CV-ketel
– Alarm met camera

Entree:
Hal met inbouwspots en vloer van zwart marmer, toilet en toegang tot de woonkamer met parketvloer (Panga Panga), gestuukt plafond met gipsen ornamenten en gips lijst, open haard. Verder een trap naar de 1e verdieping, oude Franse kasteelramen bieden toegang tot de woonkeuken. Daklicht in de uitbouw met shutters. De tuin op het Westen biedt comfortabele zon uren. Er is een hout opslag voor de open haard en er staat een druif en frambozenplant.

Eerste verdieping:
Lichte overloop met trap naar de tweede verdieping. Een slaapkamer aan de achterzijde en de master bedroom aan de voorzijde met ingebouwde kasten voorzien van LED verlichting. Dan de badkamer voorzien van een notenhouten badkamer meubel met er tegenover een hoge spiegel.

Tweede verdieping:
Een zolder met veel mogelijkheden. Thans in gebruik als logeerkamer en werkplek. Nu nog een Velux dakraam, maar voldoende opties voor een nokverhoging en dakkapel. Hiermee kun je mogelijk net zoals buren verderop in de straat, de verdieping als woonoppervlakte benutten.

Deze woning is klaar voor de volgende bewoner. Aarzel niet en plan een afspraak voor een bezichtiging en laat je positief verrassen!

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Alle informatie, zo ook de metrage, is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt geen aansprakelijkheid aanvaard als gevolg van onvolledigheid of onjuistheid.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×