• Neem telefonisch contact op! 030 410 0108

Moezeldreef 135 Utrecht

Verkocht

Moezeldreef 135
3561 GA, Utrecht

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 60 m2
  • Inhoud: 195 m3
  • Bouwjaar: 1960

Omschrijving

Een royaal 3-kamer appartement v.v. 2 balkons in het groene gedeelte van Overvecht met energielabel B.

Dit ruime 3-kamer appartement, gelegen op de 2e woonlaag is een mooie kans om je woondroom te starten en er helemaal je eigen plek van te maken. Dichtbij het station, alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand en uitvalwegen gemakkelijk bereikbaar. Kortom, deze woning heeft het!
V Licht en royaal 3-kamer appartement met maar liefst 2 balkons en separate berging
V Groen en vrij uitzicht aan de voorzijde
V Energielabel B; dus energiezuinig
V Uitstekende ligging nabij shoppingcenter, dagelijkse voorzieningen en uitvalswegen
V Voor en achter kunststof kozijnen
V Gratis parkeren voor de deur
V Oplevering in overleg

De ligging en de bereikbaarheid van dit appartement zijn ideaal: vlakbij station Utrecht-Overvecht, nabij uitvalswegen en alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand. In en rond Overvecht en vlakbij de Vogelenbuurt zijn er veel mogelijkheden om je vrije tijd in te vullen. Er zijn diverse sportparken in de Ruigenhoekse en Gagelpolder waar je heerlijk kunt wandelen, hardlopen en skeeleren. Op de fiets ben je bovendien snel in het Griftpark voor een borrel of diner bij Peter’s Bistro en in 10 minuten sta je op het Vredenburgplein of de Neude. Parkeren kan gratis voor de deur.

Indeling:
Via de gemeenschappelijke entree betreed je het gebouw. Vanuit hier heb je toegang tot de bergingen en het trappenhuis. Dit ruime appartement heeft 3 kamers en is gelegen op de 2e woonlaag. In de royale hal vind je de meter- en bergkast en ook het toilet. De keuken en woonkamer zijn aan de voorzijde van het appartement gelegen. Het keukenblok is aan vervanging toe en kan daarmee helemaal naar eigen smaak ingericht worden. Je vindt hier tevens de aansluiting voor de(af)wasmachine en met je ontbijtje en de ochtendkrant neem je lekker plaats op het balkon. De badkamer is vanuit de keuken bereikbaar. Aan de achterzijde is de eetkamer gelegen met toegang tot het 2e balkon en ook de slaapkamer geeft toegang tot dit balkon.

Kortom, een appartement met mogelijkheden om er helemaal je eigen plek van te maken. Maak snel een afspraak met je (NVM) makelaar.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×