• Neem telefonisch contact op! 030 410 0108

Van Bijnkershoeklaan 101 Utrecht

Verkocht

Van Bijnkershoeklaan 101
3527 XC, Utrecht

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 71 m2
  • Inhoud: 289 m3
  • Bouwjaar: 1964

Omschrijving

ÉÉN VAN DE MEEST DUURZAME APPARTEMENTEN UIT HET BLOK. EENMAAL BINNEN ERVAAR JE DE KWALITEIT VAN DE AFWERKING EN DE GUNSTIGE LIGGING. INSTAPKLAAR! GOED ONDERHOUDEN, ENERGIELABEL C (HR DUBBEL GLAS) EN GEMODERNISEERD 3-KAMER APPARTEMENT IN DE LEUKE WOONWIJK TRANSWIJK. OPTIE TOT CREËREN DERDE SLAAPKAMER. OUDERS MET STUDERENDE KINDEREN OPGELET.

Dit heerlijk lichte 3-kamer appartement met maar liefst 2 balkons (met gunstige ligging t.a.v. de zon) en een gezamenlijke fraai aangelegde binnentuin is gelegen op de eerste woonlaag. Een fijne plek om je woondroom te starten. De goede bereikbaarheid en gunstige ligging ten opzichte van voorzieningen maken het af. Kortom, deze woning heeft het!
V Fijn licht 3-kamer appartement met maar liefst 2 balkons en berging
V Gezamenlijk gebruik van fraai aangelegde binnentuin (alleen voor bewoners)
V Centrale ligging nabij winkels, het stadscentrum, uitvalswegen en OV (rechtstreekse verbinding met Utrecht Science park)
V Gratis parkeren in de straat
V Financieel gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren, lage servicekosten
V Energielabel C tot 2032 (een van de meest duurzame appartementen in Transwijk!), geheel dubbel HR glas
V Oplevering kan snel

De bereikbaarheid en ligging van dit appartement zijn uitstekend; dichtbij winkelcentrum Nova, uitvalswegen of OV en op de fiets ben je in een paar minuten in de binnenstad. De wijk is levendig en gevarieerd qua populatie en in het weekend en ’s avonds rustig. In de directe omgeving zijn er diverse horecagelegenheden zoals Op Roose, VechtclubXL en Bierkantine, maar ook scholen, bibliotheken en diverse sportclubs en sportfaciliteiten. Wandelen en hardlopen doe je bijvoorbeeld in Park Transwijk of in Oog in Al en op het Merwedekanaal is het goed roeien. Wil je iets verder van huis dan zijn uitvalswegen A2 en A12 gemakkelijk en snel bereikbaar.

INDELING
Achter de voordeur schuilt de hal die toegang geeft tot alle ruimtes. Door de grote raampartijen heeft de living (separaat woon- en eetgedeelte) een prachtige lichtinval. De zon schijnt uitbundig naar binnen terwijl het binnen koel blijft. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers; 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde van de woning (in gebruik als werkkamer). Beide hebben toegang tot een balkon waardoor je op alle momenten van de zon of juist van de schaduw kunt genieten. De moderne en compacte badkamer ligt centraal in het appartement en is uitgerust met een douchecabine, wastafel en designradiator. Je vindt hier tevens de aansluiting voor de wasmachine. Het zwevend toilet bevindt zich in een separate ruimte. Aan de achterzijde ligt de keuken met toegang tot het balkon én uitzicht op de fraai aangelegde binnentuin die alleen voor bewoners toegankelijk is. Koken doe je op het 5-pitsgasfornuis met afzuigkap of in de oven. Verder beschikt de keuken over een vaatwasser. De gehele woning is voorzien van een doorlopende laminaatvloer.

Kortom, dit appartement is een bezichtiging waard. Wordt dit jouw stek? Maak snel een afspraak met je (NVM) makelaar.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×