• Neem telefonisch contact op! 030 410 0108

Zonstraat 28 Utrecht

Verkocht

Zonstraat 28
3581 MS, Utrecht

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 44 m2
  • Inhoud: 177 m3
  • Bouwjaar: 1904

Omschrijving

Fijne starterswoning in Oudwijk

Een heerlijke plek om te wonen en leven, op slechts 10 minuten lopen van het centrum. Deze lichte benedenwoning, op een hoek gelegen in het bruisende Oudwijk, is de perfecte woning voor het zonnetje in huis! Door de vele ramen rondom is er een prettige lichtinval in de woonkamer.

Deze woning heeft het:
V Fraaie en lichte 2-kamer (hoek)benedenwoning
V Functionele indeling
V Binnenplaats met veel privacy
V Gelegen in het populaire Utrecht Oost
V Goed onderhouden en gemoderniseerd: instapklaar!
V Alle gewenste voorzieningen in de directe omgeving
V Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
V Uniek uitzicht op stadsboerderij en vrij zicht op de Zonstraat

De woning ligt in de levendige buurt Oudwijk, met op loopafstand het Wilhelminapark, het Ledig Erf en de oude binnenstad. Winkels, restaurants en ziekenhuizen zijn ook in de directe omgeving te vinden.

INDELING
Entree met opbergkasten, die verbonden is met de ruimte lichte woonkamer met mooie vloer. Vanuit de woonkamer is de ruime lichte keuken bereikbaar. De keuken biedt voldoende bergruimte, met zelfs nog een extra ruime inloop opbergkast. De keuken geeft toegang tot de knusse tuin/ buitenplaats, die voldoende privacy biedt.
Vanuit de woonkamer bereik je de hal met toegang tot de gemoderniseerde badkamer en de ruime slaapkamer (met veel daglicht). De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. De hoge plafonds in de woning geven een extra ruimtelijk gevoel. In de woon- en slaapkamer is het plafond extra na geïsoleerd.

Kortom een heerlijke woning waar je je meteen thuis voelt.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×